Važna obavijest glede kršenja pravila BM

ako imate višak dijelova, recite to ovdje...
Pravila foruma
Oglašavati prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu oglasa postanog u ovoj temi mora biti točno naveden artikl koji se oglašava (npr. P: vilica RS Recon 351, 2007.) Oglas mora počinjati s "P:" ili "P/M:". Ako nudite više artikala, navedite vama najvažniji, a ostale pobrojite (npr. P: vilica RS Recon 351, 2007.; lulica; pedale). Naslov "P: Razni dijelovi" priznat će se samo u slučaju da ponuđenih artikala ima 5 (pet) ili više. Ako nudite više dijelova, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
U samome postu mora biti što više informacija o svakom ponuđenom artiklu (npr. lulica RF Atlas AM, rabljena, 60mm, 7DEG, crna, 220g, 200kn).
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), CIJENA i SERIJSKI BROJ (i fotografija istog) okvira, ako ga prodajete, OBAVEZNI SU!
Ako ovi uvjeti ne budu ispunjeni "to the best of your ability", post tj. oglas bit će obrisan.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

Važna obavijest glede kršenja pravila BM

PostPostao/la SileTzar dana 27. 03. 2013. (13:26)

Uočeno je da neki članovi foruma sustavno krše pravila oglašavanja. Naime, dan za danom niču novi oglasi, umjesto da se spajaju s postojećim. čime se stvara nenormalan nered. Svaki član ima pravo na jedan (1) oglas koji stoji dva (2) tjedna nakon čega se briše.
Nemam namjere dalje interpretirat pravilo, samo se zapitajte na što bi ličilo da jedan dan prodajem adapter, drugi dan lulu, treći dan pakne i tako iz dana u dan.
BM služi svima i pravila su ista za sve. Gomilanje oglasa vodi nepreglednosti.

Rekorderi

Krompirko
slika

Grma_boy
slika

Runners up: ak extreme, darkos, tomo_ubica, itd.

Kao što vidite, to nisu članovi od jučer. Pozivam sve koji su namjerno ili nenamjerno prekršili pravila da u najkraćem roku spoje oglase, jer ako ću ih ja spajat možda mi pobjegne miš slučajno na gumb "isključivanje s foruma", vrlo su blizu.
Također poruka svima za ubuduće da se ovakve stvari neće tolerirati, uvijek možete probati na APP, to je vaše demokratsko pravo.

LP
Avatar
SileTzar
 
Postovi: 4371
Pridružen/a: 26. 07. 2010. (11:36)
Lokacija: Zagreb
Reputation point: 150

Natrag na Ponuda dijelova

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.