pavo je napisao/la:V.A. jel imaš kakve slike od prošlotjedne paleži po stazi, ak nemaš dobro
Nemam,. . .
Kao prvo, zdravo.
Zbog određenog sadržaja određenog člana na određenom forumu, osjećam se prozvanim i pozvanim objaviti neke slike možda ne lijepog, možda uznemirujućeg, ali sigurno skroz grdog sadržaja.
Vani tmuran dan za popizdit, kad ono zove subjekat Pavo, u narodu poznat kao Pavo, - ´id`mo se vozit??˙ . Ok, od`mo se vozit i sve je bilo fino dok se nije sjetio da ima na leđima pun ruksak suhih štručkof, pol litre supera 98, kocke za potpalu i neke Grill Bears šibice koje izgledaju ko omanja olimpijska baklja. Sve to je ranije toga dana našo u šumi, bar je meni tak reko. U tom trenutku ko da je nečastivi ušo u njega, uslijedile su razne grozne stvari, od kojih sam posliko par manje groznih i shvatio da se iza tog naoko simpa lika krije zvijer gora od jacka trbosjeka, vlad nabijača i zdravka mamića zajedno. . .
Trenutak nakon kaj ga je zbrikalo . . .
(ovo pored vatre vjerojatno nisu kocke za potpalu i benzin jer neki kažu da jedan vatrogasac nikad nebi napravio tak nešto i stavio to kraj vatre)

Izgleda da extra suhi štručki i kocke za potpalu nisu gorile kak si je zamislio, pa je. . . ma riječi su suvišne!!!

i tak, benzin je izgorio, vatra se smanjila pa je donio šumu da naloži. . .

hihihi, e da me mama vidi kak sam dobar i kak mi je sad baš toplo. . .

thousand yard stare. . .

. . .prema novom dropu. `Moram ga sprobat.`. Samo tak, ko dobar dan. . .

Nakon kaj ga je isprobo, drugi put je, prema njegovim riječima, išo malo šarf. Po meni dosta skromno rečeno, jer je ostala mutna fotka uz ekspoziciju 1/prosječna plaća saborskog zastupnika i zapaljen drop. . .užas. Sva sreća da je nakon toga otišo na pivu. . .

eto tolko. . .