MOŽE LOKOT :) nabavljeno sve!

tema namijenjena za dilanje svega što nije bicikl ili se na njega ne montira
Pravila foruma
Oglašavati potražnju i prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu obavezno navesti P: za prodaju ili K: za kupnju čega već. Prekršiteljima ovoga pravila bit će uvedene instant sankcije.
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), i CIJENA, OBAVEZNI SU!! Ako nudite više predmeta, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

MOŽE LOKOT :) nabavljeno sve!

PostPostao/la filip00 dana 29. 06. 2012. (18:26)

Dragi kolege forumaši, u planu je izrada još jednog videa vezanog za sigurnost bicikala, stoga trebam vašu pomoć. Ne bih kupovao jer mi se ne troše i novci na ovo, ali svoje vrijeme i trud ću potrošit :mrgreen:

Treba mi obična sajla za vezanje bicikla. Ključ ili šifra na brojke. Malo deblja sajla. Obložena sajla, ključ ili brojke. Nešto slično?

Uglavnom, štogod da imate, a ne treba vam, ili pak posjedujete lokote koji nisu bili skuplji od 200kn, a mislite da su sigurni i želite ih besplatno testirati :mrgreen: molim Vas da mi pošaljete pm i javite pa da skupim to i da složim još jedan edukativni video vezan za sigurnost lokota.

Ideja je bila možda tražiti sponzorstvo dućana, ali ne želim reklamirati nečiji proizvod jer mi to plati, nego želim napraviti nepristrani test sigurnosti / demonstraciju zašto neki lokot NE VALJA.

Usput, crozilla, ovo je prilika da daš onaj magnum lokot na test :)


PM molim i zahvaljujem unaprijed za one koji ovo pročitaju i pitaju/pošalju pm!

Hvala.
Zadnja izmjena: filip00; 26. 07. 2012. (23:03); ukupno mijenjano 1 put/a.
U teoriji, između teorije i prakse nema razlike. Međutim, u praksi...
Avatar
filip00
 
Postovi: 2586
Pridružen/a: 06. 02. 2012. (22:38)
Reputation point: 49

Re: Tražim: lokote/šifre/sajle

PostPostao/la igor dana 15. 07. 2012. (17:14)

Filip00 poručuje:
"Nekoliko forumaša mi se javilo i ponudilo pomoći, dati svoje lokote, s nekima sam se već našao :) tako da se odmah hoću ovdje zahvaliti na tome. Također, hoću samo reći da mi za projekt nedostaje još samo jedna vrsta lokota, ona "jako čvrsta" sajla koja je obložena valjkastim ljuskama koja djeluje jako čvrsta, pa ako netko misli da je s time siguran, rado bih demonstrirao da to ipak nije slučaj. Uvijek postoji opcija da nađem zavezani bicikl koji ima takav lokot na brojke i da ju otvorim, ali ne želim krasti pa to nije opcija. (zasad :mrgreen:).
Uglavnom, mali bump up, još jednom hvala onima koji su do sad pomogli (znate koji ste, akreditirat ću vas u videu, a ako ne želite, recite mi to na pm)."

Pod PM misli njegov, a ne moj PM, jasno ;)
igor
Administrator/ica
 
Postovi: 594
Pridružen/a: 13. 12. 2007. (12:38)
Lokacija: Zagreb
Reputation point: 11


Natrag na Ponuda i potražnja biciklističke opreme

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.