P: SPD cestovne cipele VAN RYSEL

tema namijenjena za dilanje svega što nije bicikl ili se na njega ne montira
Pravila foruma
Oglašavati potražnju i prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu obavezno navesti P: za prodaju ili K: za kupnju čega već. Prekršiteljima ovoga pravila bit će uvedene instant sankcije.
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), i CIJENA, OBAVEZNI SU!! Ako nudite više predmeta, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

P: SPD cestovne cipele VAN RYSEL

PostPostao/la s4l3 dana 01. 10. 2019. (21:22)

Prodajem nekoliko mjeseci korištene cestovne sprinterice novog brenda na tržištu; VAN RYSEL.

*karbonski potplat
*atop stezači
*broj 44 ( 28 cm )
*bez blokeja

CIJENA: 750,00 HRK
KONTAKT: mob. 099 878 4574


slika
slika
Avatar
s4l3
 
Postovi: 369
Pridružen/a: 11. 05. 2010. (19:02)
Lokacija: Daruvar - ZG
Reputation point: 8

Natrag na Ponuda i potražnja biciklističke opreme

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.