Stranica: 1/1.

MOŽE LOKOT :) nabavljeno sve!

PostPostano: 29. 06. 2012. (18:26)
Postao/la filip00
Dragi kolege forumaši, u planu je izrada još jednog videa vezanog za sigurnost bicikala, stoga trebam vašu pomoć. Ne bih kupovao jer mi se ne troše i novci na ovo, ali svoje vrijeme i trud ću potrošit :mrgreen:

Treba mi obična sajla za vezanje bicikla. Ključ ili šifra na brojke. Malo deblja sajla. Obložena sajla, ključ ili brojke. Nešto slično?

Uglavnom, štogod da imate, a ne treba vam, ili pak posjedujete lokote koji nisu bili skuplji od 200kn, a mislite da su sigurni i želite ih besplatno testirati :mrgreen: molim Vas da mi pošaljete pm i javite pa da skupim to i da složim još jedan edukativni video vezan za sigurnost lokota.

Ideja je bila možda tražiti sponzorstvo dućana, ali ne želim reklamirati nečiji proizvod jer mi to plati, nego želim napraviti nepristrani test sigurnosti / demonstraciju zašto neki lokot NE VALJA.

Usput, crozilla, ovo je prilika da daš onaj magnum lokot na test :)


PM molim i zahvaljujem unaprijed za one koji ovo pročitaju i pitaju/pošalju pm!

Hvala.

Re: Tražim: lokote/šifre/sajle

PostPostano: 15. 07. 2012. (17:14)
Postao/la igor
Filip00 poručuje:
"Nekoliko forumaša mi se javilo i ponudilo pomoći, dati svoje lokote, s nekima sam se već našao :) tako da se odmah hoću ovdje zahvaliti na tome. Također, hoću samo reći da mi za projekt nedostaje još samo jedna vrsta lokota, ona "jako čvrsta" sajla koja je obložena valjkastim ljuskama koja djeluje jako čvrsta, pa ako netko misli da je s time siguran, rado bih demonstrirao da to ipak nije slučaj. Uvijek postoji opcija da nađem zavezani bicikl koji ima takav lokot na brojke i da ju otvorim, ali ne želim krasti pa to nije opcija. (zasad :mrgreen:).
Uglavnom, mali bump up, još jednom hvala onima koji su do sad pomogli (znate koji ste, akreditirat ću vas u videu, a ako ne želite, recite mi to na pm)."

Pod PM misli njegov, a ne moj PM, jasno ;)